Плюшченко води и детето чудо за шоуто си в България

11166
Плюшченко води и детето чудо за шоуто си в България

Новината за пристигането на Кралете на леда в България предизвика истинска еуфория у феновете на зимните спортове, а промоционалните билети, пуснати в продажба миналата седмица, са почти продадени.

Освен Евгени Плюшченко и Браян Жубер, на ледената арена ще видим и действащата олимпийска шампионка от Сочи 2014 и наричаната „дете чудо на фигурното пързаляне“ Аделина Сотникова. Тя е първата и единствена състезателка на Русия, печелила златен олимпийски медал в индивидуална дисциплина. Извоювала олимпийска титла едва на седемнадесет години (Сочи 2014), както и множество медали от редица други надпревари, Сотникова е считана за гордостта на Русия. След контузия и осемнадесет месеца извън елитни състезания, тя се завръща в света на фигурното пързаляне с пълна сила, готова да покаже невероятните си трикове на леда и в България. Участието в „Кралете на леда“, ще бъде част от подготовката й за зимните олимпийски игри в Pyeongchang, през 2018 г.

Другото голямо име, което ще участва в шоуто редом до Плюшченко, е Томас Вернер. Десеткратен шампион на Чехия, шесткратен медалист от Grand-Prix финали и носител на купата на Русия за 2010 г. През 2008 г. Вернер става европейски шампион, което го прави първия представител на Чехия, спечелил европейско първенство от шестнадесет години насам.

Евгени Плюшченко води "Кралете на леда" в България

Веднага след Парада на руските държавни шампиони в Арена Армеец, у нас ще дойдат и най-великите имена във фигурното пързаляне, водени о...

Още един френски представител ще вземе участие в грандиозния спектакъл и това е легендарният Филип Канделоро. Бившият фигурист ще се завърне на леда единствено и само за турнето „Кралете на леда“ и ще покаже още веднъж своите отличителни движения и трикове, които са го направили едно от водещите имена във фигурното пързаляне. Канделоро е двукратен олимпийски, световен и европейски медалист и четирикратен национален шампион на Франция.

23 април – Арена Армеец. Първите 1000 билета са на промоционални цени от 38 до 98 лева. ВИП билетите на леда са на цена 118 лева.

Официални каси: бензиностанции OMV, Арена Армеец, магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, магазини На Тъмно, билетен център НДК и официалните каси на EVENTIM.BG в цялата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт