Нови допълнителни билети за шоуто на Рони О‘Съливан

6691
Нови допълнителни билети за шоуто на Рони О‘Съливан

Броени часове остават до демонстративното шоу „Efbet Snooker Show“ в зала „Триадица“. Петкратният световен шампион Рони О‘Съливан ще изиграе демонстративен мач с шесткратния финалист Джими Уайт.

Организаторите отпуснаха нови 33 допълнителни билета на цена от 100 лева за шоуто. Огромният интерес от страна на феновете набира сила още от обявяването на събитието.

Зала „Триадица“ ще събере най-верните фенове на джентълменската игра само две седмици след турнирa от Европейските серии - Bulgaria Open.

Кой ще играе срещу Рони О‘Съливан?

Българските играчи по снукър ще имат уникалната възможност да се изправят срещу най-голямата звезда Рони О‘Съливан. Както е извес...

В 17:30 часа ще започне официалната пресконференция, на която Рони О‘Съливан ще представи своята автобиография "Бяг" пред българските медии. Всички притежатели на Ultra Vip билети и акредитирани медии ще имат право да присъстват на пресконференцията. Около 18:45 ще стартира и срещата на Рони О‘Съливан с притежателите на Ultra Vip билети в зала "Триадица", където феновете ще могат да разменят няколко думи на чаша шампанско с Ракетата и Джими Уайт, и да вземат автографи.

След 19:30 ще се отворят входовете за притежателите на билети и от останалите категории. След края на двубоя Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще раздават автографи за своите фенове.

Демонстративното шоу ще стартира с двубой между Рони О‘Съливан и българина Никола Кемилев в 2 от 3 фрейма. След това двама щастливци от публиката ще си партнират с легендарните играчи в двубой на двойки. Те ще бъдат определени от томбола на един от спонсорите „Банско Ски“. След кратка почивка от десетина минути ще стартира и двубоя межди Джими Уайт и Рони О‘Съливан в 4 от 7 фрейма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт