МВР прибра Дучето в Кърджали

63568
МВР прибра Дучето в Кърджали
Снимка: БГНЕС

Димитър Ангелов бил задържан веднага след пристигането си в града, където днес има протест по повод делото по иска на Главно мюфтийство за връщане на сградата на Регионалния исторически музей.

Първоначално Елена Ваташка и още трима фенове, пътували с нея към Кърджали, са били привикани в Районното управление на полицията в града.

Лидери на футболните агитки в България поискаха забрана на ДПС

Призовавам ДАНС да арестува елита на ДПС, да има лустрация на тази партия и забрана заради етническа пропаганда. Защото в никоя друга д...

Те са били спрени на КПП "Чилик", а причината е процедура за установяване на издирвани лица за вандалски прояви в Пловдив.

По-късно в Кърджали пристигнал и Дучето, който веднага е бил отведен в районното. Източниците на БЛИЦ заявиха, че Димитър Ангелов е бил задържан на около 100 метра от сградата на съда.

В същото време стана ясно, че делото по иска на Главно мюфтийство за връщане на сградата на Регионалния исторически музей е отложено за 8 април.

Близо сто души протестират пред Съдебната палата в Кърджали, сред тях фенове, граждани на Пловдив, Хасково и Кърджали, както и бивш свещеник, информира БТВ.

Кърджали очаква футболни фенове заради дело на Главното мюфтийство

В Окръжния съд на Кърджали ще се гледа делото по иска на Главното мюфтийство за връщане на сградата на историческия музей.След сблъсъци...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт