Заместник-кмет в Казанлък посрещна носителите на медали от игрите в Сочи

5469
Заместник-кмет в Казанлък посрещна носителите на медали от игрите в Сочи

Заместник — кметът по проекти, програми и хуманитарни дейности на Община Казанлък Лилия Цонкова се срещна днес с казанлъшките параолимпийци, които си дойдоха с 8 медала от Световните игри в Сочи.

„Поздравявам ви за силата и стоицизма, за това, че се борите и постигате успехи, възхищавам ви се“, с тези думи се обърна Лилия Цонкова към нашите параолимпийци. Заедно те обсъдиха вариантите за по-достъпна градска среда за хората в неравностойно положение.

На срещата- разговор присъстваха Даниела Тодорова, Ружди Ружди, Мустафа Юсеин, техният треньор Радостин Тодоров, Светла Миткова, Дечко Овчаров.

Атлетите споделиха пред заместник- кмета Лилия Цонкова за трудностите, за изпитанията и за подготовката преди всяко състезание, както и за бъдещите планове, като на преден план е олимпиадата, която ще се проведе през 2016-та година в Рио, пише БГНЕС.

„Ще се радваме на успехите ви и занапред, ще направим всичко по силите си, за да ви помагаме, защото се гордеем с вас и онова, което правим, е от сърце!“, в това увери параатлетите заместник- кметът Лилия Цонкова.

Спортни екипи връчи на параолимпийците Лилия Цонкова, като скромен дар от Община Казанлък за това, че спортистите прославят Долината на розите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт