Ще смени ли Кубрат Пулев мениджърите си?

57364
Ще смени ли Кубрат Пулев мениджърите си?
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев най-вероятно ще смени мениджърската си агенция и няма да продължи отношенията си със „Зауерланд”. Това предположение става все по-обсоновано предвид и многото публикации по въпроса.

В следващите дни Пулев ще даде пресконференция и вероятно ще хвърли повече светлина по въпроса. Едно е ясно – договорът на Пулев с германците изтече с провеждането на мача с Кличко. Хонорарът на Кубрат от битката, в която той влезе като официален претендент за пояса на Международната боксова федерация, е 1,45 млн. долара. По неофициални данни обаче между 30 и 40% от него ще отиде в джоба на фамилията Зауерланд. Това означава, че за Кобрата ще останат около $800 000 след подялбата и данъците.

Фен взриви мрежата със силен коментар за Кобрата

Българските медии и социални мрежи са потънали в коментари, клипчета, снимки и статии за историческия мач в събота. Всяка голяма победа...

Според вестник „Преса” интерес към Пулев проявяват американски, немски и британски агенти. В много медии се лансира мнението, че загубата на Пулев с нокаут в петия рунд от Кличко е, че от „Зауерланд“ са подходили небрежно спрямо българина и нарочно са форсирали двубоя заради личните си финансови интереси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт