Щафетните игри за деца и родители в Декатлон продължават

53937
Щафетните игри за деца и родители в Декатлон продължават
Снимка: www.decathlon.bg

Щафетните игри, които започнаха на 27 септември в Декатлон Витоша, продължават и тази събота (4 октомври – б.р.) в Декатлон Подуяне. Играта отново е под надслов "Мама, татко и аз".

Някои от имената на отборите, които вече взеха участие, са доста креативни: "Тони и тати", "Надежда", "Марти" и "Малчугани". Надпреварата се проведе в магазина, който се намира на ул. Олимпийска 4  - Декатлон Витоша.

В щафетните игри деца и родители в екип, премериха сили с други отбори. Така те създадоха за себе си едно страхотно преживяване! За перфектната организация на събитието се бяха погрижили от Декатлон и АСЕМ груп.

Основните компоненти на игрите и тази събота ще са насочени към постигане на резултати за време. Освен това, за да се представят успешно, участниците ще трябва да покажат и добри координационни и комуникационни умения помежду си.

"Родителите и техните деца се сплотяват изключително много по време на подобни състезания, защото отборният дух на подкрепа помежду им е ключов за постигане на добри резултати в игрите” - разказват Евгени и Маруся Иванови от АСЕМ груп.

Условия за участие в щафетните игри за Купата на Декатлон:

Състезанието се провежда в три кръга. Всеки отбор, който желае да участва, трябва да се регистрира с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Името на отбора, брой и възраст на участниците може да се пратят на имейл bgkarta@decathlon.com. Регистрацията за събитието вече е отворена и продължава до 10:00 ч. в събота, 4.10.2014.

Предстои състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон. Ще има и награди за участниците. Програмата е следната:

11:00 ч. – Регистрация в Декатлон Подуяне

11:30 ч. – Старт на игрите

12:30 ч. – Финал на игрите

12:40 ч. – Награждаване

Ваканцията свършва, време е за забавления, спорт и учене

Остават броени дни до старта на учебната година! Деца и родители обикалят магазините в търсене на учебници, тетрадки и всевъзможни учеб...

В неделя, 05.10., от 11:30 до 13:30 в Декатлон Витоша пък предстои едно по-различно арт занимание за децата – „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон”.

По време на заниманието децата ще могат да изразят любовта си към спорта в рисунки. От Декатлон ще бъдат подсигурени с цветни моливи, пастели и листа. Освен това малчуганите ще творят в приятна обстановка, а професионални аниматори ще ги насърчават в този креативен процес.

След като нарисува любимия си спорт, всяко дете ще може да постави и своя цветен отпечатък на ръчичката си върху винил, за да остави своята следа в историята и да има спомен за цял живот.

Източник: Decathlon.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт