Шефът на Мерцедес Тото Улф: Розберг кара на сляпо, свърши страхотна работа

22052
Шефът на Мерцедес Тото Улф: Розберг кара на сляпо, свърши страхотна работа

Пилотът на Мерцедес Нико Розберг получи признанието и похвалите на шефа на тима от Формула 1 Тото Улф, съобщава Autosport. „Нико свърши страхотна работа и се справи с липсата на телеметрични данни. Той кара на сляпо по време на Гран при на Китай”, каза след състезанието босът. В Шанхай победител стана Люис Хамилтън (Мерцедес), благодарение на съотборника си. Розберг е имал проблеми с колата си.

"Ние загубихме телеметрията преди загряващата обиколка. Данните бяха нула. Беше като сляп да караш кола. Розберг ни даваше информация за разхода на гориво. Обикновено там е ключът, който показва състоянието на гумите”, разкри Улф. „Досадно е да се дава информация за горивото. Бях напълно сам там. Аз казвах на екипа какво е моето ниво на гориво , така че те биха могли да анализират положението”, допълни Розберг.

Хамилтън продължава да мачка във Формула 1

Люис Хамилтън спечели и четвъртата надпревара от Формула 1 за сезона Гран При на Китай в Шанхай. Пилотът на Мерцедес стартира от първ...

„Не мога да повярвам колко сме бързи”, заяви Люис Хамилтън, след като спечели Гран при на Китай. Това е трета поредна победа за британеца, който е втори в генералното класиране, на 4 точки след Розберг.

Състезанието за Голямата награда на Китай приключи с две обиколки по-рано заради грешка на организаторите. Надпреварата трябваше да продължи 56 обиколки, но победителят Люис Хамилтън видя карирания флаг два тура по-рано от предвидeното.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт