Само г*зът на Ким Кардашян е по-голЕм от Владимир Кличко

134993
Само г*зът на Ким Кардашян е по-голЕм от Владимир Кличко

Могат да те повалят, но не и да те победят. Ако все още не си разбрал, брато, продължаваме напред. Голям е Кубрат Пулев, въпреки че по-голям за момента е Владимир Кличко. А по-голям и от двамата е задникът на Ким Кардашян, което е много.

Най-голямото спортно събитие, което чакаме години наред, свърши в петия рунд.

Нашият падна няколко пъти на ринга, даже още в началото, а после и като талпа.

Слаб е, прегорял, изгорял, млад, неопитен, оня го направил китаец във фейса…

По-тъпите от нас са разочаровани, плачат и драматизират излишно, патосът е като да сме загубили някаква война и ще ни вземат душите, телата и териториите. По-умните обаче си дават сметка, че сме във Висшата лига. Крисия, Пулев, Лудогорец – ние сме винаги сред най-добрите. Киро кмет! Да, може би вечно втори, но нека не забравяме, че вторият е след първия, а след втория са всички останали.

Нека споменем още няколко имена – Дан Колов, Бербатов, Стоичков, Григор Димитров, Борис Христов, Васко Ешкенази, Васко Василев, Силви Вартан, Ибряма и още, и още. Не, Фики Стораро го няма.

България не на три морета, а на три планети, брато. Ако разгърнем потенциала си даже и цялата Вселена няма да ни стигне. А за да го разгърнем, Пулев трябваше да се бие с Кличко, за да видят тия с потенциала, че и най-добрите, най-големите световни легенди могат да поемат в лицето удари от един 33-годишен българин, който за да стигне до там има само едно единствено нещо повече от другите – вяра в собствените си сили.

Сега резко сваляме патоса, че станахме като учебник по история. Не искаме да ти преподаваме патриотизъм, тук не става въпрос за патриоти, пустиняци и пияници. Искаме само да кажем на разочарованите, че не са прави. След такъв тежък нокаут нашият излиза и казва около 500 пъти “Продължаваме напред”. Разни хора му се смеят, че не слушал въпросите на журналиста от Нова ТВ, а ние искаме да попитаме колко от нас ще могат да стоят на краката си и да говорят след такъв удар не кого да е, а от най-големия шампион в бокса.

Още нещо ни дразни. Някои наши сънародници пишат, че нашият се оправдавал с мафия и късмет. Всъщност някой досеща ли се какво е да ти сменят ръкавиците в бокса, бутонките във футбола, китарата на сцената или автомобила, когато си на рали състезание? Ти просто не си с твоето, не си себе си. А други знаят ли какво е да ти отменят срещата с даден човек, когато си напълно готов? Искрено молим тези, които се чувстват гадно и разочаровани, да се набият още дълбоко в мишите си дупки и да не излизат от там никога, защото пречат на всички останали да се развиват.

19 ноември: Задник в НС и бременната годеница на Кличко

65 от обещалите да дарят заплатите си депутати не са го направили. Цецка Цачева и Мая Манолова бяха решени в еднотипни костюми по вр...

Има две хубави неща, които трябва да ти споделим. Едното е, че Пулев е на 33-годишна възраст и има едва 21 мача като професионалист. Тази загуба ще му даде опит като за още 50 срещи напред с по-слаби от него. Кличко е на 38-годишна възраст, прави 39 през март 2015. Ленъкс Луис се отказа на 39 г., Майк Тайсън също се отказа на 39 г. Ние не чакаме Кличко да се откаже, просто титлата съвсем скоро ще отиде в друг, който ще бъде много бит от нашата Кобра. Нещата се въртят. Кличко започва залеза на своята кариера, а на Пулев му остават още 5-6 години до началото на този залез. Пак казваме – до тогава титлата ще е в друг, който ще бъде много грозно бит от Пулев. Бит като първокурсник по финанси в УНСС от охрана на дискотека в Студентски град.

Второто хубаво нещо е, че българите имаме чувство за хумор. Ние заключителен абзац на този материал няма да сложим, защото българският дух край няма, при него липсва заключение, изход. Оставаме те в компанията на едни от най-добрите туитове за боксовата среща и ти пожелаваме да приемаш нещата с усмивка и винаги да се изправяш на крака без значение колко силно те удрят, брато.

Автор: Филипао

Публикувано на brato.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт