Музика и емоции завладяват Бургас на Живей Активно! на 30 август

5877
Музика и емоции завладяват Бургас на Живей Активно! на 30 август

На 30 август с грандиозен концерт в Бургас ще бъде закрито третото издание на Живей Активно! за 2015 година. Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас и е част от отбелязването на 10-тата годишнина на инициативата на Нестле България за балансирано хранене и активен начин на живот.

От 18:30 часа на сцената пред Пантеона ще се качат някои от най-актуалните музикални звезди у нас. Лора Караджова, Рафи, Лео, Играта, Skiller, Сантра, Кристина Дончева, Ангел Ковачев, Павел и Венци Венц ще забавляват бургазлии и гостите на града с едно неповторимо музикално шоу, като изпълнят някои от своите най-големи хитове. Много емоции, усмивки и незабравими моменти очакват всички, които се присъединят в спортните активности на ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас.

Световни шампиони и бургазлии спортуват в Морската градина

Морската градина на Бургас на 30 август ще се превърне в огромна спортна площадка за някои от най-големите атлети на България. Нес...

Световният шампион по Beat-Box – Skiller, ще преподава уроци на всички желаещи да научат повече за имитацията на звуци. Дори начинаещите в този музикален стил ще могат да направят първи стъпки в света на Beat-Box, благодарение на Skiller, който обещава да покаже на всички свои фенове как се става шампион.

Началото на Живей Активно! ще бъде дадено в 10:00 часа, когато към Пантеона в Морската градина ще тръгнат три паралелни похода – с колело от Моста в Морската градина, с ролери и скейт от Графична база-Бургас и пешеходен поход от Културен център „Морско казино”. Трите лъча ще се съберат пред Пантеона, откъдето заедно с едни от най-обичаните български спортисти и популярни личности ще поемат към Морската градина и Градския плаж.

През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, волейбол, футбол, водна топка, Heal Fit Gymnastics, Beat-Box, зумба, готвене, Kangoo Jumps и забавления за домашни любимци. Редица спортни знаменитости ще станат част от ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас, за да демонстрират колко важен и полезен е балансираният и активен начин на живот.

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, към които доброволци от цялата страна могат да се присъединят на сайта jiveiaktivno.bg и да станат част от юбилейната програма на събитията в кампанията. Всички, които искат да получат повече информация за Живей Активно!, могат да го направят във Facebookили на сайта на инициативата  jiveiaktivno.bg.

България е победител в Балканския турнир по боулинг, проведен под мотото Живей Активно!

Над 135 участници от 9 балкански държави взеха участие в Първия Международен Балкански турнир по боулинг BALKAN STARS ON TOUR, посветен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт