Кубрат Пулев продължава със "Зауерланд"

83319
Кубрат Пулев продължава със "Зауерланд"
Снимка: Иван Йочев

Два часа преди официалната пресконференция на Кубрат Пулев, "Меридиан мач" съобщи, че българската боксова звезда ще продължи да работи с досегашната си мениджърска компания "Зауерланд".

На днешната пресконференция на Пулев всъщност ще бъдат оповестени детайлите от новия договор на българина. Досегашният му изтече преди мача с Владимир Кличко. Заедно с Пулев днес ще говори и един от собствениците на "Зауерланд" - Кале Зауерланд.

Единственият начин да победим Кличко...

Мачът на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко е една от топ темите на седмицата. За съжаление, срещата завърши злополучно за нашето момче...

Очаква се на Кубрат да му бъде нает нов треньор. Мениджърите искали да внесат разнообразие в играта на Кобрата, а такова при досегашния му наставник Ото Рамин нямало.

От "Зауерланд" са убедени, че въпреки загубата с нокаут в петия рунд от Владимир Кличко, Пулев отново ще има шанс да се бори за световната титла в свръхтежка категория. Затова от компанията са изготвили стратегия за следващите две години. През тях Кубрат ще се бие с по-класни съперници, като целта е всичките му мачове да са по 12 рунда. Целта е в третата година от новия договор Кобрата отново да спечели правото да бъде претендент №1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF). Точно за този пояс Кобрата боксира на 15 ноември с Кличко, но беше свален в петия рунд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com