Кубрат Пулев: Бог гледа и не забравя

70900
Кубрат Пулев: Бог гледа и не забравя
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев коментира отложения мач с Владимир Кличко и достоверността на неговата контузия пред в-к "Преса"

"Бог гледа и не забравя. Аз съм чист пред съвестта си. Опитвам се да запазя спокойствие, както и добрия тон. Бях готов. Нямах вече търпение. Сега ще стисна зъби, защото това, което съм го започнал, няма сила, която да ме спре да не довърша“ - заяви Кобрата.

Дългоочакваният сблъсък трябваше да се проведе на 6 септември в "О2 Арена" в Хамбург, но бе отменен заради контузия в бицепска на лявата ръка на украинеца.

До 16,30 ч. онзи ден нашенецът нямаше никаква представа за какво го очаква. След като проведе сутрешната тренировка с личния си треньор Ото Рамин в Берлин и обядва с приятели, той се оттегли в следобедна почивка. Докато телефонът му бе изключен, за да може Кубрат да поспи, от България към него вече летеше вестта, че Владимир Кличко отлага боя заради контузия.

Всичките билети, купени за мача, ще важат и за новата дата. Никой не се ангажира обаче с прогноза кога ще бъде тя. Вчера в Хамбург пропищяха и хотелите, които бяха претъпкани специално за голямото събитие на 6 септември. Масово анулиране на резервации сполетя както тях, така и самолетните компании. Стотици българи вече стягаха куфари за Германия, когато разбраха, че чартърните полети се отменят за неопределено време.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com