Козметична марка предизвика смелостта на българския мъж

18420
Козметична марка предизвика смелостта на българския мъж

На човек не му трябва да срещне звездата на съвременния футбол Лионел Меси, за да има незабравимо преживяване. Аржентинският голмайстор, рекламно лице на Head&Shoulders, едва ли някой ден ще дойде на посещение в родината ни, но за сметка на това световноизвестната марка шампоан се погрижи за отличното настроение и изпробва смелостта на българските мъже.

Гигантът за козметика представи новия си продукт, като същевременно предизвика силния пол да тества своята увереност и му помогна да направи зрелищно впечатление. Ръкавицата бе хвърлена, а чрез отличните напътствия на известния актьор Ивайло Захариев и любезните инструктори от Boulderland мъжете на България трябваше да се катерят по стена.

Оказа се, че те не знаят какво е страх, не съществува бариера за възможностите им и винаги се справят в екстремни ситуации. Българските мъже се представиха блестящо и дори можеха спокойно да бъдат сравнени с главния герой от холивудската продукция "Катерачът" Гейб Уолкър, изигран по блестящ начин от Силвестър Сталоун.

Така с екстремното преживяване козметичната марка избра иновативен начин да представи пред медиите новия си продукт – Anti-Hair Fall, който е създаден да направи косата по-здрава и защитена от оредяване с напредване на възрастта, като същевременно премахва до 100% пърхота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт