Ивет Лалова: Сънувам, че закъснявам за старта

6208
Ивет Лалова: Сънувам, че закъснявам за старта
Снимка: Getty Images/Guliver

Сънувам, че закъснявам за старта. Така, с чаровна усмивка, примата на нашата лека атлетика в момента Ивет Лалова коментира своите страхове пред Нова телевизия. Припомняме, че Лалова участва във финала на 200 метра на Световното първенство в Пекин и завърши седма.

Лалова обясни, че преди старт атлетите биват викани в разстояние на 30-40 минути и всъщност има малък прозорец, в който ти лично излизаш на пистата. Това е и най-големият ми кошмар, че мога да закъснея, сподели Ивет.

Престижен резултат за Ивет Лалова на 200 метра в Пекин

Първото участие на финал на 200 метра на световно първенство на най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова не се превърна в бляскава...

Спирнтьорката ни изрази огромно задоволство, че едно десетилетие след нелепия инцидент в Атина, при който счупи бедрена кост, е успяла "да надмине себе си". Знаех, че мога, казвала съм го и на близките си, бяха думите ѝ. На Световното в Пекин Лалова постигна личен рекорд в кариерата си - 22:32 секунди на 200 метра.

Ивет добави, че вече мисли за времето, след като приключи с активната си кариера. Занимавам се с лека атлетика за деца, каза тя и намекна, че може да помисли за треньорска кариера.

Хората не осъзнават колко много труд и болка се крие зад всяко постижение. Те виждат 11 секунди, на 100 метра, или 22 секунди на 200 метра, но в този безумно кратък отрязък ти трябва да покажеш всичко, което си научил през живота си и да го покажеш във възможно най-добра светлина. Това е страшно напрежение, обобщи Лалова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт