"Еврофутбол" търси следващите спортни таланти на България

48348
"Еврофутбол" търси следващите спортни таланти на България

От 23.01.2015 г. „Еврофутбол“ стартира четвъртото поредно издание на програма „Спортни таланти“. Българският букмейкър и партньорите от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) обявяват общонационален конкурс, който ще продължи до 23.02.2015 г. Всеки индивидуален спортист на възраст до 25 години може да кандидатства за финансиране от „Еврофутбол“ за участие в турнири в България или в чужбина, за закупуване на екипировка, за възстановяване и тренировъчни лагери.

За първа година в програма „Спортни таланти“ има три възрастови групи: до 15 годинивключително, от 16 до 20 години и от 21 до 25 години. „Еврофутбол“ осигурява и квота за състезатели в неравностойно положение - параолимпийци, както и атлети с увредени зрение и/или слух.

Лилиан Станева: Чрез "Еврофутбол" отидох на повече състезания

"Благодарение на "Еврофутбол" отидох на повече състезания", това заяви Лилиан Станева, Спортен талант на "Еврофутбол" за 2014 г. В ...

Българският букмейкър ще финансира с максимум 5 000 лева одобрените проекти, като едно от най-важните условия е спортистите сами да осигурят най-малко 20% съфинансиране на разходите. Изборът на проектите ще се извърши отново от Група на съветниците. В нея по традиция участват успешни състезатели и треньори, както и представители на медийните партньори.

 Повече информация за условията за участие, правилата, документите за кандидатстване, както и списъка с 80-те спорта, за които може да се кандидатства, могат да бъдат намерени в сайта на „Еврофутбол“ в раздел „Печелиш и помагаш“, вход Благотворителност и в сайта на ФРГИ в Актуални конкурси.

След като обяви победителите, „Еврофутбол“ ще организира специална анкета в сайта си за определянето на „Спортен талант на публиката“, който също ще бъде финансиран.

Чрез 4-то поредно издание на програма „Спортни таланти" „Еврофутбол“ продължава поетия ангажимент към  младите спортни таланти на България. От 2012 година до сега са финансирани 75 спортисти, а сумата, която българския букмейкър отпусна до момента по програмата надвишава 270 000 лева.

Виолета Генчева: Моята цел е да стана за трети път европейска шампионка по сумо

Спортен талант на "Еврофутбол" за 2013 г. и 2014 г. даде интервю, в което говори за бъдещите си планове и амбиции. Генчева е за вто...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт