Българин влезе с гръм и трясък в кеч елита

42482
Българин влезе с гръм и трясък в кеч елита

България вече има представител в световния кеч елит, пише "Стандарт". 29-годишният пловдивчанин Мирослав Бърняшев направи своя дебют в световната федерация (WWE). И не само това, Александър Русев, както е името му в шоуто, се появи на първи път в живо предаване на "Кралското меле". Това е ежегоден "Pay Per View" турнир, с който се дава началото на пътя към Кечмания.

Русев участва в традиционния мач с 30 суперзвезди. В него на всеки 90 секунди влиза нов кечист. Единственият начин да елиминираш опонента си е да го хвърлиш през горното въже и двата му крака да докоснат пода. Миро се появи под номер 6, а публиката в залата в Питсбърг изригна. Пловдивчанинът влезе в мелето веднага и се задържа там 6,42 мин. За съжаление той бе третият напуснал. Но цели четирима души бяха необходими да го елиминират - Си Ем Пънк, Кофи Кингстън, Сет Ролинс и Коуди Роудс.

След края на турнира Миро говори и пред официалния сайт на WWE. Той шокира интервюиращия с думи на български. "Много хора са там. Не мога да си гледам гърба постоянно. 10 човека! Кой ще ме хвърли, кой няма да хвърли, аз съм сам за себе си", каза Бърняшев, а после добави на английски: "Ще размажа всички суперзвезди".

Победител в "Кралското меле" стана Батиста, който се завърна в световната федерация след 4-годишно отсъствие. Успехът му означава гарантиран мач за световната титла на WWE на Кечмания 30. Тази година най-големият турнир ще е на 6 април в Ню Орлианс

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт