Американец обяви, че ще се боксира с Владимир Кличко

66029
Американец обяви, че ще се боксира с Владимир Кличко

Владимир Кличко ще боксира с мен. Това заяви все още непознаващият загуба на професионалния ринг Брайънт Дженингс минути след края на двубоя между Дионтей Уайлдър и Бърмейн Стивърн.

Мачът ще го има. Всичко е уредено за 25 април в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк", обяви Дженингс пред "boxingscene". Тепърва се чака потвърждение пред медиите от щаба на Кличко.

Ето кога Кубрат Пулев отново ще излезе на ринга

Голямата звезда на българския бокс Кубрат Пулев разкри кога отново ще излезе на ринга през 2015 година. Както е известно, последната б...

Само преди две седмици легендата Майк Тайсън пък обяви, че ще се върне на ринга, за да накаже Кличко. „Кой е този Владимир Кит .., Китшко .., котенце, котка, който и да е?”, заяде се Тайсън с настоящия световен шампион, информира allsports. „Трябваше да го проверявам в Google. Боксът се нуждае от мен – никой няма да тръгне да търси в Интернет кой е Майк Тайсън”, изпъчи се бившата боксова легенда.

"Моето момче, моят Железен Майк се връща. Боксът страдаше без него, каза легендарният промоутър Дон Кинг. Никой не се интересува от бокс, всички са побъркани по смесените бойни изкуства. Тъжно е, че прегръдките на двама мъже на тепиха са по-популярни от бокса. Ето защо аз и Майк решихме да се върнем", обяви и прочутият боксов мениджър Дон Кинг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com